RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. ├Ä╚Ťi dore╚Öti o nunt─â perfect─â, f─âr─â stres?
Cu siguran╚Ť─â, este posibil!

wedding coordinator

Wedding Day Coordinator
ORGANIZATOR IN ZIUA NUNTII.

Pentru o zi a nun╚Ťii f─âr─â griji ╚Öi perfect organizat─â, rezerv─â acum un coordonator profesionist ╚Öi bucur─â-te de fiecare moment special!
Nu l─âsa nimic la voia ├«nt├ómpl─ârii ÔÇô las─â-ne pe noi s─â ne ocup─âm de tot!
Alege confortul și liniștea, alege un coordonator de nuntă!

Iat─â principalele beneficii

 • Reducerea stresului pentru cuplu: Cu un coordonator care se ocup─â de detalii, mirii se pot bucura de ziua lor f─âr─â griji.
 • Planificare ╚Öi organizare eficient─â: Coordonatorul se asigur─â c─â toate aspectele nun╚Ťii sunt bine planificate ╚Öi organizate, de la ceremonie p├ón─â la recep╚Ťie.
 • Gestionarea furnizorilor: Se ocup─â de comunicarea ╚Öi coordonarea cu to╚Ťi furnizorii (catering, fotograf, DJ, florar, etc.) pentru a se asigura c─â to╚Ťi ╚Ötiu ce au de f─âcut ╚Öi c├ónd.
 • Rezolvarea problemelor: Este preg─âtit s─â gestioneze orice probleme neprev─âzute care apar, oferind solu╚Ťii rapide ╚Öi eficiente.
 • Respectarea programului: Se asigur─â c─â evenimentele zilei se desf─â╚Öoar─â conform programului stabilit, evit├ónd ├«nt├órzierile.
 • Coordonarea oaspe╚Ťilor: Ajut─â la ghidarea ╚Öi informarea oaspe╚Ťilor, asigur├óndu-se c─â toat─â lumea ╚Ötie unde ╚Öi c├ónd s─â fie prezent─â.
 • Experien╚Ť─â ╚Öi expertiz─â: Un coordonator cu experien╚Ť─â aduce cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi resurse valoroase, av├ónd solu╚Ťii testate pentru diverse situa╚Ťii.
 • Permite cuplului s─â se concentreze pe momentele importante: Cu toate detaliile administrate de coordonator, mirii se pot bucura de momentele speciale ale zilei f─âr─â ├«ntreruperi.

CU CE TE AJUT SI CARE SUNT PASII DE COLABORARE

├Ä╚Ťi voi lasa mai jos un┬áWORKFLOW┬áca sa vezi cum se va desf─â╚Öura colaborarea noastra si apoi o sa te rog sa ma ajuti cu cateva info despre voi, despre viziunea noastr─â asupra evenimentului si cum va pot eu fi de ajutor pe tot parcursul.┬á

Daca sunte╚Ťi un cuplu organizat si va place sa fiti hands on pe toate ac╚Ťiunile care sunt necesare p├ón─â ├«n ziua evenimentului propriu zis atunci felicit─âri pentru r─âbdare si rezisten╚Ť─â la stres!

├Äns─â, dac─â va dori╚Ťi ca ├«n ziua nun╚Ťii sa nu fi╚Ťi deranja╚Ťi de furnizori si vre╚Ťi sa va distra╚Ťi pe cinste f─âr─â griji┬áatunci aveti┬ánevoie de un┬ácoordonator de nunta ├«n ziua evenimentului.

 Ce inseamna coordonare in ziua evenimentului? Cum procedam ?

 1. Ne cunoastem face-2-face sau online că este mai rapid, si bifam impreuna elementele de organizare pe care le-ati fixat pana in acest moment si ce mai avem de rezolvat pana la ziua nuntii. 

( ce furnizori aveti rezerva╚Ťi? Aveti nevoie de recomand─âri din partea mea? Care este localul? Avem dj sau band? Este nevoie de logistica suplimentar─â la local? Avem catering la local sau out sourced. Aranjamente florale, Photo Booth? Etc)

 1. Cu aproximativ 14 zile ├«nainte de eveniment facem o recapitulare si imi veti preda toate informa╚Ťiile organizate de voi:
 • Furnizorii, contractele asa cum au fost negociate de voi si ce asteptari aveti de la fiecare in parte, solicitari speciale daca exista.┬á
 • Organizarea invitatilor la mese si planul s─âlii. Cum aranjati si numerotati mesele? Unde montam cabina foto? Unde asezam candy-barul? Etc
 • Distribuirea meniurilor la mese: meniuri speciale: vegane, copii, alergii etc
 • Care este programul zilei? La ce ora incepem cu make-up? La ce ora vin nasii?
 • Cand este cununia si cand ajungeti la local ? la ce ora aveti sesiunea foto de cuplu sau la ce ora se serveste primul fel? si multe altele
 1. De acum, eu voi fi cea care va vorbi direct cu furnizorii, le voi trimite programul zilei, îi voi directiona catre zonele alocate si voi tine legatura cu localul pentru stabilirea programului. 

Este important ca in ultimele zile sa fiti liberi si odihniti, fără sa fiti deranjati de miile de întrebări pe care le au furnizorii si localul. 

 1. Va ajut cu un planificator si cu sugestii legate de programul zilei dar si cu informa╚Ťii┬áesentiale la care poate nu v-a╚Ťi┬áfi g├óndit.┬á

Voi recapitula inaintea evenimentului cu furnizorii toate aspectele si ma voi asigura ca in ziua nuntii nu aveti nicio grija si va veti bucura de fiecare moment cu cei dragi. 

 1. In ziua nuntii voi merge personal la local si voi coordona actiunile inca de cand vor incepe aranjarea salii, am asigur ca se urmareste planul si ca toti furnizorii ajung la timp pentru montaje. 

Daca aveti papetarie de eveniment ( meniuri, plicuri de dar & place cards ) le voi monta eu la mese tinand cont de planificarea voastra ( daca aveti meniuri vegane/ de copii etc ) sau daca sunt alte informatii speciale ce tin de meniuri si asezarea la mese a invitatilor. 

 1. Sigur vor aparea si elemente supriza pe care le voi gestiona safe and sound. PROBLME SOLVING SI PROJECT MANAGEMENT. 
 2. Pe toata durata zile pana┬ála ├«ncheierea┬áevenimentului eu voi tine legatura cu reprezentan╚Ťii localului si cu furnizorii care vor fi prezenti ( seful de sala / ospatari, band dj, photo booth etc dupa┬ácaz), si voi pregati diversele momente : dansul mirilor, aruncarea buchetului etc)┬á

Bineinteles ca suportul meu este vast, cel mai bine sa ne auzim la telefon si vom puncta mai bine ce┬áa╚Ötept─âri┬áave╚Ťi┬áde la mine.┬á

INTREBARI PENTRU VOI: 

 1. CARE ESTE LOCALUL ? 
 2. Cand ne putem cunoaste la o convorbire online ? 
 3. Ce suport ave╚Ťi┬ánevoie de partea mea, a╚Öa┬ácum este situa╚Ťia┬ála acest moment, ce va vine prin cap ­čÖé
 4. Care este tema evenimentului ( if any) si care este stilul ales, ce detalii va definesc sau cerin╚Ťe┬áspeciale.┬á

In functie de amploarea evenimentului va voi face si o estimare pentru pachetul de COORDONARE IN ZIUA NUNTII. Pachetul porneste de la 450 euro.

candy bar nunta rosegold events

ORGANIZARE IN ZIUA NUNTII - SERVICII DE PROJECT MANAGEMENT SI IMPLEMENTARE PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI Daca toate planurile sunt gata iti ramane sa te distrezi in ziua nuntii si atat!
De restul ne ocupam noi.

+4 0722756189