ROSEGOLD EVENTS &PLANNING

Buna! EU SUNT ADINA.
Vrei o Nunta perfectă, fără stres? Oh,da,se poate!

3 aranjamente florale ieftine dar originale, pentru bugete eficiente la nunta

Dacă ai un buget mic și vrei o nuntă originală, departe de clisee, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru soluții eficiente în aranjamente florale și accesorii de decor potrivite.
Garantăm un eveniment unic și personalizat pentru tine!

aranjamente pe buget la evenimente

aranjamente florale corporate la restaurant urban

Aranjamente florale ieftine si originale.

Trendurile se schimba si atunci cand vine vorba de la decorul evenimentelor private.

In ultimii ani au inceput sa se demodeze stilurile pompoase de decor cu scaune imbracate in huse colorate si cu funde de organza, cu fete de mese colorate lucioase.

Incet, incet, se renunta si la variantele de aranjamente de forma rotunda, compacta, pe suporti inalti tip sfesnic.

Noi imbratisam trendurile moderne inspirate de la designerii florali din Olanda sau Belgia si astfel aducem un aer nou, cu decor minimalist si original pentru evenimentele bucurestene dar nu numai.

Daca nu stiai de aranjamentele florale in eprubete iti propunem mai departe cateva variante care iti vor minimiza costurile si efectul va fi spectaculos, in opozitie cu stilul clasic si opulent.

  1. Aranjamente florale elegante cu eprubete in rama

Structurile cu eprubete se lucreaza in atelierul nostru, le proiectam si le gandim astfel incat sa fie versatile, atragatoare si potrivite oricarui local. Structura tip rama se realizeaza din 4 sipci de lemn, cu inaltime aproximativa de 20 cm, Cele patru sipci se masoara, se taie la dimensiunea dorita, se gauresc pentru eprubete. Se pot alege eprubete de sticla inalte de 16 cm sau eprubete de plastic, pentru structurile de evenimente noi preferam varianta eprubetelor de sticla deoarece sunt elegante si firele de flori se pot lasa mai lungi, avand un aspect elevat. Dupa ce se taie sipcile, se alege una care va fi suportul de eprubete din partea superioara si se gaureste cu bormasina dupa grosimea tuburilor de sticla, care e de 1,6 cm. Toate cele 4 laturi se slefuiesc si dupa caz, se vopsesc fie cu lac in nuanta nucului fie cu vopsea alba, albastra sau maro. La final se asambleaza si se monteaza eprubetele. Aranjamentele florale cu eprubete de sticla se pot propune si in cazul meselor rotunde la nunta sau botez dar sunt minunate pentru mesele dreptunghiulare, deoarece se asaza in linie pe centrul mesei. La masa rotunda aranjamentul de nunta poate avea chiar doua structuri de flori grupate in centrul mesei. Florile se taie si se pun fir cu fir in eprubete, e suficient chiar si un singur fir intr-o eprubeta, asa se eficientizeaza costurile fara a dauna aspectului modern. Discuta cu floristul si in functie de ce buget doresti sa aloci proiectului de nunta acesta va propune flori la preturi mici, printre care se numara: eustoma ( sau lisianthus), frezii, garoafele normale de diverse culori, trandafiri normali si tros, garoafa olandeza verde, wax flower, floarea miresei, veronica, crizanteme, gerbera si multe altele. Ca verdeata se poate folosi eucaliptul, feriga, asparagusul de giveci sau panicum pentru efecte diafane si fluiditate.

  1. Aranjamente florale rustice cu eprubete pe felie de lemn

Daca variantele anterioare sunt elegante si pot decora chiar si salile de tip ball room atunci varianta de flori in eprubete pe felie de lemn se preteaza pentru evenimente care au loc  in gradini, in aer liber sau in hambare rustice.

Felia de lemn se taie de aproximativ 30 cm diametru si 3 cm grosime. Se lasa cu tot cu scoarta bineinteles pentru un aspect autentic, inspirat din natura. Cu o bormasina puternica se dau gauri care au fost marcate pe toata circumferinta exterioara. Eprubetele se introduc ulterior si se fixeaza cu silicon fierbinte.  Acest tip de structura cu flori in eprubete se poate aseza in centrul meselor rotunde de evenimente, aranjamentul floral se completeaza cu sfesnice de lumanari, cu numere de masa tot din lemn si cu meniuri personalizate pe tema de nunta aleasa de miri.

Eprubete cu flori se pot monta si in felii de lemn cu forma alungita, naturala. Acestea se potrivesc pentru decorul meselor dreptunghiulare deoarece se asaza foarte bine liniar, de-a lungul meselor. Aranjamentele de nunta pe felie de lemn se pot decora cu sclipici pe partea exterioara, peste scoarta, se pot vopsi cu alb sau spray auriu, nu exista limite in design-ul floral si tocmai de aceea aceste structuri moderne sunt originale, se pot lucra dupa bugetul si preferintele tale.

In centrul feliei de lemn se poate pune muschi verde si flori in eprubete inserate,cu feriga sau iedera, pentru un aspect natural, verde ca in padure.

  1. Aranjamente cu flori in eprubete pe structuri decorate cu elemente din natura

Vorbim acum de structuri de design floral care implica sarme, lemn, ciment, accesorii naturale si pluta.

Pentru tema de nunta industriala lucram aranjamente florale pe suport din ciment si flori in eprubete. Forma poate fi atat rotunda dar si patrata, cimentul se toarna in forme si inainte ca acesta sa fie uscat total se introduc eprubetele de plastic, pentru a se fixa mai bine. Daca totusi nu se fixeaza total se pot lipi cu silicon fierbinte. Tema de nunta industriala cere accesorii de metal in nuanta cuprului, cum ar fi suporturile de lumanari, pahare de cupru tip conserva sau vaze elegante de ceramica. Aranjamentele florale se pot realiza cu flori de orice culoare sau doar cu verdeata si mici accente de culoare. Potrivite in acest caz sunt verdeturile de ruscus, feriga sau eucalipt.

Tema de nunta marina se poate personaliza cu structuri de lemn cu flori in eprubete accesorizate cu scoici. Daca eprubetele cu flori se leaga de sarme atunci pe lungimea sarmelor se pot lipi scoici si melci.

Eprubetele si sarmele de care sunt legate acestea se pot decora cu dopuri de pluta taiate pe jumatate, cu rondele mici de lemn sau cu nuieluse de salcie creata.

Aranjamentele florale cu flori in eprubete sunt deosebit de atragatoare si emana naturalete, mai ales daca floristul le decoreaza cu scorta de copac vopsita in alb, cu fir de lana colorata sau cu material de fetru.

Iarna eprubetele cu flori se infofolesc in lana si fetru, daca ai un botez atunci aranjamentele vor fi gingase, in culorile preferate, roz sau albastru dar si verde sau rosu, potrivite in perioada Craciunului.

Ai buget mic si doresti sa ai o nunta originala, departe de clisee?

Cere acum o ofertă personalizată pentru evenimentul tau!

Vom crea un plan perfect adaptat nevoilor și dorințelor voastre.

+4 0722756189