ROSEGOLD EVENTS

Meniu servicii

cadou BUCHET de mireasa

EU SUNT ADINA SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM! ​

 

Care sunt tendintele in aranjamentele de nunti si botezuri?

Daca urmeaza sa te casatoresti in 2020, ar fi bine sa incepi pregatirile cat mai curand iar noi am pregatit o lista cu 9 recomandari extrem de utile pentru tine.

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

  1. Alegerea temei de nunta este esentiala

Fiecare eveniment, indiferent ca este vorba despre o nunta, un botez sau, pur si simplu, o petrecere ar fi bine sa aiba o tema. Important este ca tu si viitorul mire sa alegeti o tema care inseamna ceva pentru voi si, de asemenea, care sa fie usor de inteles si de ceilalti participanti la eveniment. Iata cateva exemple de teme pentru nunta ta din 2019: multe plante verzi, auriu, Grecia, industrial, lemn, floral si forme geometrice, lumanari romantice si neaparat boho. Culoarea anului a fost declarata Living Coral, o nuanta plina de optimism, o culoare care se regaseste in natura si ne inspira la buna dispozitie si creativitate, asa ca te poti inspira pentru aranjamentele florale de nunti folosind elemente de aceasta nuanta.

  1. Incearca aranjamentele florale de nunti cu flori naturale si volume diferite

Opteaza sa pui in valoarea mesele de la eveniment prin intermediul unor aranjamente florale cu dimensiuni si volume diferite. Poti sa alegi aranjamente florale de nunta realizate pe o structura de lemn si eprubete, de exemplu, care se decoreaza cu elemente din natura specifice anotimpului nuntii tale (conuri de brad, flori de bumbac, ghinde, muschi de padure, salcie etc.). Buchetele de mireasa sunt cat mai naturale, forme lejere, nestudiate care lasa libertate de miscare.

  1. Plante suculente mix in centrul mesei

Bugetul pentru eveniment este foarte important, chiar daca este vorba despre aranjamente de nunti sau de botez iar una dintre solutiile prin care sa faci economii si, totodata, sa obtii aranjamente florale inedite este sa alegi decorul meselor cu plante suculente. Daca o sa ai mese rotunde mari pune in centrul lor ghivece decorate frumos cu plante suculente sau pune-le direct in terarii de sticla cu diferite forme geometrice. Ghivecele vor avea dublu rol: vor forma aranjamentul pentru masa si vor putea si luate acasa de invitati, pe post de marturii.

  1. Alege bijuterii florale handmade 

Daca iti place natura si vrei ca tu, mirele, nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare sa iesiti in evidenta comanda bijuterii florale handmade lucrate pe structura de sarma decorativa in diverse culori, pe care se aplica flori, frunze, crengute si muschi de padure. Cocardele se pot lucra in multe feluri in functie de tema evenimentului. Inele, bratari, coronite si cercei cu flori naturale.

  1. Inspira-te de natura

Natura iti poate fi de foarte mare ajutor cand vine vorba de aranjamentele de nunti si botezuri. Pe langa flori, integreaza in aranjamentele florale si alte elemente din natura, cum ar fi pietre, muschi, crengute, ghinde, spice de grau, flori de bumbac, trunchiuri de copaci, scoici, sau nisip.

  1. Romantismul nu moare niciodata

In varianta in care iti doresti o nunta romantica, aranjamentele cu flori aurii, in vase aurii, elegante, sunt obligatorii. Mai mult, obligatorii sunt si sfesnicele de sticla cu lumanari de diverse culori. Completeaza totul cu tacamuri aurii sau de cupru, ghirlande luminoase si un photocorner geometric cu flori naturale, la care invitatii sa-si poate face poze, impreuna cu tine si cu viitorul tau sot.

  1. Pariaza pe stilul industrial

Fii indrazneata si convinge-l pe sotul tau sa alegeti o locatie cu accente industriale pentru nunta voastra, in care sa predomine betonul si caramida. Pentru aranjamentele de nunta din sala respectiva merita sa combini accesorii metalice in nuanta cuprului, cu lumanari negre si accente rosii si verzi. Mai multe poti afla despre decorul in stil industrial de aici http://rosegoldevents.ro/decor-nunta-stil-industrial/ .

  1. Nu te limita la un singur tip de aranjament

Daca nu iti place conventionalul si nu iti doresti ca aranjamentele florale de botez sau nunta sa fie la fel peste tot, incearca mai multe tipuri de aranjamente florale: terarii cu forme geometice variate, ghirlande „curgatoare” cu flori si frunze, flori si plante in vase de cupru sau fii curajoasa si incearca structuri home-made cu flori si plante in eprubete (montate pe suporturi de lemn in diverse forme). Daca alegi mai multe tipuri de aranjamente florale, este important ca toate sa arate bine impreuna, sa fie din aceeasi poveste.

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

  1. Nu uita de invitatii

In 2019, invitatiile de nunta ar fi bine sa contina cat mai putin text si cat mai multe elemente vizuale, dar si sa transmita indicii despre tema nuntii. Poti face o intreaga colectie care sa includa si meniuri, plicuri de bani, organizator pentru mese, place cards.

Alege dintre invitatiile din colectia noastra sau comanda un design asa cum va doriti!