RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Workshopuri cu echipa de la birou. Ateliere recreative.

Inspiră Creativitatea în Echipa Ta:
Ateliere Corporate Unice

La un atelier floral, vei învăța nu doar tehnici practice de aranjare a florilor, ci și aspecte creative și estetice ale artei florale, îmbogățindu-ți cunoștințele și abilitățile în acest domeniu.

atelier cu echipa ta workshop05

Ce este un workshop creativ si cum se desfasoara acesta?

Atelierele pe care le organizam sunt destinate echipelor sau departamentelor dintr-o companie.

Scopul unui atelier floral este de a crea legaturi stranse intre membri echipelor, acestia lucrand impreuna, cot la cot si participand relaxati la diversele activitati creative. 

Atelierele au o durata o durata redusa, intre 2-3 h, timp in care echipele vor afla informatii noi despre flori si vor crea cu mainile lor aranjamente florale. 

Iată câteva exemple de activități pe care le poți include într-un workshop cu aranjamente florale:

 1. Demonstrații practice: Un expert în aranjamente florale poate prezenta diverse tehnici și stiluri de aranjare a florilor, oferind sfaturi și trucuri utile.

 2. Hands-on experience: Participanții pot avea ocazia să practice ei înșiși aranjamente florale sub îndrumarea unui profesionist, folosind flori proaspete și diverse materiale de decor.

 3. Crearea buchetelor: Participanții pot învăța să creeze buchete de diferite stiluri și dimensiuni, experimentând cu combinații de flori și culori.

 4. Decorarea spațiilor: Workshop-ul poate include și activități practice de decorare a diferitelor spații cu aranjamente florale, cum ar fi mesele de evenimente sau colțurile de fotografie.

 5. Învățare despre tipuri de flori: Participanții pot învăța despre diferitele tipuri de flori, caracteristicile lor și modul în care pot fi utilizate în aranjamente florale.

 6. Discuții despre design: Un segment al workshop-ului poate fi dedicat discuțiilor despre design floral, cum ar fi principiile de compoziție, armonia culorilor și echilibrul vizual.

 7. Competiții amicale: Pentru a adăuga o notă de distracție, poți organiza competiții prietenoase între participanți pentru a crea cele mai frumoase aranjamente florale, cu premii pentru câștigători.

Acestea sunt doar câteva exemple de activități pe care le poți include într-un workshop cu aranjamente florale, dar poți ajusta și personaliza experiența în funcție de nevoile și preferințele grupului tău.

La un atelier floral, poți învăța o varietate de lucruri legate de arta și practica aranjamentelor florale. Iată câteva exemple:

 1. Tehnici de aranjare: Vei învăța diferite tehnici și abordări pentru aranjarea florilor în buchete, aranjamente de masă, coroane sau alte tipuri de decor floral.

 2. Cunoașterea materialelor: Vei învăța despre diferitele tipuri de flori, frunze, plante și alte materiale folosite în aranjamente florale, precum și despre modul în care să le alegi și să le întreții.

 3. Stiluri și tendințe: Vei descoperi diferite stiluri și tendințe în designul floral, precum și cum să le adaptezi pentru a crea aranjamente moderne sau tradiționale.

 4. Combinații de culori și texturi: Vei învăța despre armonia culorilor și combinații de texturi în aranjamente florale, precum și cum să creezi efecte vizuale interesante și echilibrate.

 5. Planificare și compoziție: Vei învăța despre principiile de compoziție și planificare a aranjamentelor florale, precum și cum să creezi focalizări, echilibru și ritm în designul tău.

 6. Utilizarea instrumentelor și materialelor: Vei fi introdus în diferitele instrumente și materiale folosite în arta florală, precum și cum să le folosești în mod eficient și sigur.

 7. Creativitate și exprimare artistică: Vei avea oportunitatea să-ți exprimi creativitatea și să-ți dezvolți abilitățile artistice prin crearea propriilor aranjamente florale unice și personalizate.

 8. Împărtășirea și socializarea: Un atelier floral oferă, de asemenea, oportunitatea de a socializa și de a împărtăși experiența cu alți participanți, să primești feedback și să te inspiri reciproc.

Exemple de sesiuni : 

 1. Cum curatam si cum ingrijim florile taiate odata ce le-am cumparat de la magazin sau de la sere.
 2. Cum se hidrateaza corect florile si care sunt diferentele intre diversele tipuri de tulpini. Care au nevoie de apa mai multa si care sunt mai rezistente? 
 3. Cum alegem florile dupa forma sau paleta cromatica astfel incat buchetul sau aranjamentul florale sa fie armonios?
 4. Cum se realizeaza un buchet de oferit cu flori proaspete? 
 5. Cum se realizeaza un aranjament floral pe suport de burete floral? 
 6. Cum contribuim la grija pentru planeta? Folosim surse de apa FOAM FREE: cu instalatii de sarma, cu eprubete de sticla de exemplu. 
 7. Cum construim un terariu cu plante suculente si aeriene? Ce accesorii si elemente decorative avem nevoie? 
 8. Cum legam si cum decoram cu elemente naturale coronitele de brad pentru perioada sarbatorilor de iarna?
 9. Daca atelierul se desfasoara primavara, realizam decoruri cu bulbi de zambile muscari, narcise si lalele in vase de ceramica pe care participantii le iau acasa. 
 10. Ce sunt florile uscate, stabilizate si cum le folosim creativ in aranjamente care nu se vor degrada? 

Si exemplele de activitati sunt nesfarsite. In functie de perioada anului cand vrei sa organizezi workshopul pentru echipa ta, iti voi propune cele mai bune optiuni.

 Durata unui workshop poate varia, in functie de complexitatea temei insa vom avea si pauze de cafea si gustari intre momentele de lucru cu florile. 

Cu siguranta cei din echipa vor aprecia timpul petrecut printre flori si vor pleca cu informatii noi, utile dar si cu satisfactia ca au creat ceva personal, cu mainile lor. 

Aranjamentele florale si buchetele, terariile sau coronitele de Craciun vor fi luate acasa de membrii companiei care participa la atelier. 

UNDE SUSTIN ACESTE ATELIERE PENTRU COMPANII? 

Organizam aceste ateliere fie la sediul firmei tale, fie într-un spațiu inspirat special amenajat pentru astfel de evenimente. Contactează-ne acum! 📞 0722756189

 

Toate aranjamentele create la ateliere se iau acasa de catre participanti.

Punem la dispozitie toate accesoriile si uneltele necesare. Florile si vasele de lucru.

Programeaza workshopuri tematice
in functie de agenda companiei si de sezon

Workshop cu si despre florile uscate

Workshop cu TERRARII SI PLANTE SUCULENTE

WORKSHOP CRACIUN CU ECHIPA DE LA FIRMA
+4 0722756189