RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Povestea noastra

Cine Sunt și Povestea Mea:
O Călătorie în Universul Floral al Creativității

adina rosegold events

Pasionată de frumos și rafinament, am luat o decizie curajoasă acum peste 7 ani, părăsind lumea corporatistă unde nu mai mai regaseam. Astfel a început o călătorie de neuitat, alături de oameni minunați, evenimente memorabile, parteneri de încredere și milioane de flori parfumate.

M-am format alături de cei mai talentați designeri, am investit în dezvoltarea mea și în acumularea de experiență, am explorat tehnici moderne de decor și am descoperit multe secrete ale lumii florilor.

În calitate de Wedding Planner, încurajez cuplurile care apreciază liniștea și doresc să se bucure de perioada premergătoare evenimentului, le doresc o zi a nunții fără stres, fără telefoane, doar cu multă bucurie, dans și emoții alături de invitați.

Sunt mama lui Dominic, un băiețel dulce și jucaus de doar 7 ani, mereu îndrăgostită și visătoare. Îmi place să visez la călătorii și la momente de calitate alături de cei dragi și apropiați.

Te invit în tărâmul website-ului meu, ia loc în fața unui laptop și răsfoiește paginile principale, unde vei descoperi poveștile scrise alături de cei care mi-au încredințat cele mai importante momente din viața lor.

Mă implic personal în administrarea website-ului meu, redactez întregul conținut, configurez campaniile de promovare plătite (Facebook Ads, Google Ads, Social Media etc.), redactez și trimit newslettere și coordonez toate aspectele de marketing.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul marketingului, acest lucru reprezintă un avantaj major pentru mine.

Cu nerăbdare aștept să ne întâlnim și să discutăm mai multe!

adina rosegold events
rosegold wedding planning

Când te pregătești pentru ziua nunții, ai nevoie de sprijin profesional și de un partener care să te asculte cu atenție. Cu experiența mea în domeniu, îți ofer sprijinul ferm de care ai nevoie pentru a te liniști și a-ți lua grijile de pe umeri. Un eveniment reușit înseamnă relaxare, bucurie, emoții pozitive și o zi minunată fără stres. Sunt aici pentru a te ghida cu sfaturi practice, soluții creative și idei moderne pentru nunți sau alte evenimente, indiferent dacă acestea au loc în oraș, în mijlocul naturii sau într-un cadru autentic.

Cu un background de peste 15 ani în marketing și o pasiune pentru frumusețe și rafinament, am investit în cursuri de design floral profesional și mă perfecționez continuu pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe și tehnici.

Alături de o echipă tânără și entuziastă, aducem în fiecare eveniment un amestec unic de creativitate, talent și seriozitate.

Ne place să lucrăm cu materiale de calitate și să punem accent pe detalii. Buchetele noastre de flori și aranjamentele sunt realizate cu grijă și imaginație, iar decorul nostru se remarcă prin originalitate și autenticitate.

Ne plac petrecerile relaxate și autentice, iar obiectele noastre de recuzită proprie aduc un plus de farmec și personalitate evenimentului tău.

Indiferent de tematica sau stilul pe care îl alegi pentru evenimentul tău, suntem aici pentru a-ți oferi suport și organizare de încredere.

Venim cu propuneri îndrăznețe și originale, adaptate preferințelor și personalității tale, pentru a crea un eveniment de neuitat, care să reflecte cu adevărat cine ești tu și ce îți dorești.

Contactează-ne acum! 📞 0722756189

Creează evenimentul perfec alaturi de echipa noastra!
Scrie-ne un mesaj chiar acum si rezerva ce ai nevoie

+4 0722756189