ROSEGOLD EVENTS

Meniu servicii

EU SUNT ADINA SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM! ​

Povestea noastra

wedding planner rosegold events03
organizator evenimente bucuresti
organizator evenimente bucuresti

 

 

 • Cand pornesti la drum catre ziua nuntii ai nevoie de suport profesional si de un partener care sa te asculte.
 • Cu experienta mea in domeniu, eu iti ofer sprijinul ferm care sa te linisteasca si sa iti ia grijile de pe umeri.
 • Un eveniment reusit inseamna relaxare, petrecere, emotii pozitive, lacrimi de fericire si o zi minunata fara stress.
 • Eu sunt aici cu sfaturi, solutii practice, decor personalizat si idei moderne pentru nunti sau alte evenimente urbane, in natura, autentice.
 • Sunt pasionata de linii clare, simplitate studiata, minimalism contemporan si autenticitate.
 • Ma feresc de clisee si de kitsch.
 • Ca sa te pot ajuta cu o oferta personalizata am nevoie de informatii cat mai detaliate despre ceea ce va place, ce asteptari aveti de la mine si ce va doriti de la evenimentul vostru ca stil, detalii si ce vreti sa transmiteti prin intregul setup.

Impreuna cu colege creative si harnice, formăm o echipa tânăra și entuziastă cu înclinații profund artistice, experiență în marketing online și offline, graphic design.

Am investit in cursuri de design floral profesional si suntem intr-o dezvoltare continua, mereu la curent cu ultimele noutati si tehnici.

Suntem mare fane ale obiectelor handmade, ne lucrăm diverse accesorii si decoratiuni acasă, DIY și preferăm décorul floral pe structuri unice, lucrate de la zero cu bormașina, sârme, eprubete, lemne și multe alte materiale și texturi inspirate din design-ul floral european și din natură.

De ce să ne alegi pe noi?
 

Calitatea premium a serviciilor oferite |

Garantia ca florile vor rezista pe toata durata evenimentului | 

 Incredere si Seriozitate | Creativitate si talent | Solutii si consultanta

 1. Ne plac petrecerile relaxate, oamenii deschiși si liberi care își doresc amintiri autentice, evenimente care să îi reprezinte în totalitate, ne plac oamenii cinstiți cu apreciere pentru frumos și muncă, cinstiți cu ei înșiși dar și cu noi.

Buchetele de flori pe structuri și cele nestudiate, wild, cu accente boho ne reprezintă deoarece ne lasă liberă imaginația și creativitata, de aceea le vom propune de fiecare dată la discuțiile cu voi. Florile ne sunt prietene, lucrăm aranjamente florale cu o variate de texturi și forme, preferăm structurile lucrate de noi cu eprubete îmbrăcate cu lână, fetru, piele sau macramé.

Ne-ar plăcea să nu lucrăm după poze ci să ne putem exprima liber în decorul cu flori și să vă putem personaliza evenimentul ca acesta să nu semene cu celelalte văzute, că defapt, de ce și-ar dori mireasa modernă și emancipată o nuntă ca muuulte altele?! 🙂

 1. Am ales obiecte minunate de recuzită proprie cu care decorăm tematic evenimentele, de la pahare colorate, tacâmuri de cupru, vaze moderne de flori și vintage, macrameuri pentru photocornere boeme, arcade geometrice, sfeșnice de lumânări, traverse de voal și multe altele pe care le puteți descoperi în site la secțiunea de închiriere decorațiuni.

 2. Ne plac temele de eveniment din toate colțurile lumii dar noi le numim stiluri de design printre care: stilul industrial romantic, stilul exotic – tropical, stil oriental sau, preferatul nostru – stilul boho care se poate declina la rândul lui în multe feluri.

 3. Vă oferim suport și organizare pentru cereri de logodnă, sesiuni foto stilizate, decor pentru evenimente corporate și private, nunți și botezuri.  Venim cu sfaturi practice și cu propuneri îndrăznețe, originale, după preferințele și personalitatea cuplului vostru.

 4. Desenăm grafica pe care o visați, declinată pe toate materialele tipărite inhouse, la noi: invitațiimeniuri, place cards, welcome sign-uri, mărturii și multe altele.

 5. Facem totul ca să fim mândre și mulțumite pentru că rezultatul aduce împlinire și mai ales emoție pură vouă și celor dragi.

Sună-ne chiar acum pentru o întâlnire și pregătiți-vă cu muuulte întrebări si curiozitate!

0722756189

[email protected]