RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Stil de Nunta Boho sau boem

Andreea&Hans-nunta la Narrative

Transformă-ți nunta într-un vis boho! 

Descoperă aranjamente și decoruri boho pentru un eveniment unic. 

Contactează-ne acum pentru a începe planificarea!

Stilul de nuntă boho aduce un aer nonconformist și romantic, îmbinând elemente naturale, texturi și culori calde. Atmosfera este relaxată, cu aranjamente florale naturale, decorațiuni rustice și detalii vintage. 

Este o temă care emană libertate și autenticitate, creând o atmosferă magică și plină de farmec pentru cupluri și invitați.

Stilul de nuntă boho este potrivit pentru cuplurile care își doresc o atmosferă nonconformistă și relaxată la evenimentul lor.

Este ideal pentru cei care apreciază natura, eleganța relaxată și detaliile boeme.

De asemenea, este potrivit pentru cei care doresc să creeze o atmosferă autentică și plină de farmec, în care invitații să se simtă liberi și relaxați

Cum ne implicăm în evenimentul vostru? Găseste inspirație din experiențele și povestirile celor care au avut incredere in mine

ARANJAMENTE florale BOHO

CUNUNII IN AER LIBER.
fotocornere instagramabile

Momentul cununiei tale va fi o experiență memorabilă cu fotocornerele noastre speciale. Fiecare instantaneu va fi înconjurat de farmecul naturii și de magia momentului, bucura-te de fiecare moment și imortalizați acele clipe unice alături cei dragi.

Scrie-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a rezerva fotocornerele pentru cununia voastră în aer liber!

Personalizam oricare model de fotocorner cu cele mai moderne aranjamente florale pentru nunta ta!

Alege aranjamente spectaculoase cu flori uscate, cu pampas sau cu flori de sezon, exotice sau de toamna. 

petreceri de copii in gradini

Transformă-țievenimentul într-un vis boho!
Descoperă aranjamente și decoruri boho pentru un eveniment unic.
Contactează-ne acum pentru a începe planificarea!

Tematica de nunta Boho –  Romantic  Relaxat  Neasteptat

Cum este stilul de nunta Boho ca tema la nunta?

Stilul boho este sinonim cu libertatea de exprimare, relaxare si bineinteles, simbolizeaza romantismul. Un décor de nunta bohemian arata ca rupt dintr-o poveste magica de mitologie, este inspirat din natura si iti da un sentiment de neasteptat, de surpriza.

Nunta boho isi are influentele din cultura hippie, combinata cu elemente de stil gypsy, etnic si vintage.

Pentru cine este stilul de nunta boho?

Pentru spiritele aventuroase, pentru cei care nu vor sa respecte reguli cand vine vorba de aceste evenimente sociale, cupluri free-spirit care isi doresc o poveste de nunta relaxata in mijlocul naturii. Decorul de nunta care le place acestor indragostiti de libertate este cosy, are accesorii homemade si se poate personaliza dupa bunul plac al mirilor.

Stilul de nunta boho se poate adapta si bugetelor mai mici tocmai pentru ca nu exista reguli si miresele mai atente la buget pot planifica relaxate o nunta in stil boho. Si rochia de mireasa boho este WOW !

O explozie de libertate si romantism.

De ce e cool?

Niciun alt stil nu se poate compara cu boho, este plin cu texturi care mai de care diferite, culori tari, combinatii curajoase echilibrate cu pasteluri, macrameuri si dantela iar frumusetea simplitatii bucura spiritele libere si boeme.

Boho poate avea cateva teme complementare si miresele isi pot alege directia in functie de personalitatea lor : Boho Vintage, Beachy Boho, Boho Chic sau Luxe Boho. Aranjamentele florale sunt in stil liber, nestudiat, inspirate din natura.

Despre decorul de nunta boho voi mai povesti cu siguranta ca sunt muulte de spus si voi aloca spatiu mai multor subiecte in parte.

Acum am selectat cateva idei chic si creative de décor boho care sunt preferatele mele si sper sa-ti placa si tie la fel de mult!  Enjoy!

Decor la nunta, culori, texturi si detalii 

Aranjamente florale si buchete mireasa 

Rochii de mireasa romantice,  lejere, fluide 

Tort si Candy Bar 

Transformă-ți nunta într-un vis boho! Descoperă aranjamente și decoruri boho pentru un eveniment unic.
Contactează-ne acum pentru a începe planificarea!

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Nunta în Stil Boho. Decor si detalii
Comments are closed.
+4 0722756189