ROSEGOLD EVENTS

Meniu servicii

cadou BUCHET de mireasa

EU SUNT ADINA SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM! ​

Stil de Nunta Boho sau boem

 

Tematica de nunta Boho –  Romantic  Relaxat  Neasteptat

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

Cum este stilul de nunta Boho ca tema la nunta?

Stilul boho este sinonim cu libertatea de exprimare, relaxare si bineinteles, simbolizeaza romantismul. Un décor de nunta bohemian arata ca rupt dintr-o poveste magica de mitologie, este inspirat din natura si iti da un sentiment de neasteptat, de surpriza.

Nunta boho isi are influentele din cultura hippie, combinata cu elemente de stil gypsy, etnic si vintage.

Pentru cine este stilul de nunta boho?

Pentru spiritele aventuroase, pentru cei care nu vor sa respecte reguli cand vine vorba de aceste evenimente sociale, cupluri free-spirit care isi doresc o poveste de nunta relaxata in mijlocul naturii. Decorul de nunta care le place acestor indragostiti de libertate este cosy, are accesorii homemade si se poate personaliza dupa bunul plac al mirilor.

Stilul de nunta boho se poate adapta si bugetelor mai mici tocmai pentru ca nu exista reguli si miresele mai atente la buget pot planifica relaxate o nunta in stil boho. Si rochia de mireasa boho este WOW !

O explozie de libertate si romantism.

De ce e cool?

Niciun alt stil nu se poate compara cu boho, este plin cu texturi care mai de care diferite, culori tari, combinatii curajoase echilibrate cu pasteluri, macrameuri si dantela iar frumusetea simplitatii bucura spiritele libere si boeme.

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

Boho poate avea cateva teme complementare si miresele isi pot alege directia in functie de personalitatea lor : Boho Vintage, Beachy Boho, Boho Chic sau Luxe Boho. Aranjamentele florale sunt in stil liber, nestudiat, inspirate din natura.

Despre decorul de nunta boho voi mai povesti cu siguranta ca sunt muulte de spus si voi aloca spatiu mai multor subiecte in parte.

Acum am selectat cateva idei chic si creative de décor boho care sunt preferatele mele si sper sa-ti placa si tie la fel de mult!  Enjoy!

Decor la nunta, culori, texturi si detalii 

Aranjamente florale si buchete mireasa 

Rochii de mireasa romantice,  lejere, fluide 

Tort si Candy Bar 

Pentru mai multe idei de nunta si decor rasfoieste proiectele noastre pe site rosegoldevents.ro si contacteaza-ne pentru oferta competitiva!

 

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Stil de Nunta Boho sau boem
Comments are closed.