ROSEGOLD EVENTS

Meniu servicii

cadou BUCHET de mireasa

EU SUNT ADINA SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM! ​

Accesorii si decoratiuni de care sa tii cont atunci cand ai nunta

Tips&Tricks

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

1.Tine cont de sala

Daca sala in care va avea loc nunta este incarcata, alege aranjamente florale cat mai simple, deoarece nu are rost sa incarci vizual sala. Mergi pe decor minimalist, flori in eprubete sau flori direct in vaze. Daca sala este simpla, luminoasa si inalta pot merge pe inaltime cu decorul floral, suporti de flori inalti si aranjamente opulente fie clasice, in functie de buget si preferinte.

2. Vazele de flori

Poate cele mai importante piese de decor sunt vazele si bolurile pentru flori. Acestea se aleg in functie de dimensiunea salii, de florile dorite, de stilul in care se vor face aranjamentele florale. Vazele pot fi inalte din metal auriu pentru un decor pe inaltime, mai pot fi sub forma de terarii de sticla in forme geometrice care decoreaza baza mesei pentru un efect intim. Aranjamente se fac in boluri aurii elegante tot la baza mesei, in vaze de sticla inalte sau micute, pentru variante minimaliste.

Structurile handmade lucrate in atelier pe suport de lemn cu flori in eprubete sunt de mare efect si neconventionale, se lucreaza pe comanda si pot fi decorate cu materiale precum: fetru, catifea, piele intoarsa, lana, pene, crengute si multe altele. Cu siguranta iti vei incanta invitatii cu astfel de creatii care ies din tiparele clasice, dar au un plus de senzational

3.Decoreaza cu pahare colorate, din sticla cu gravura fina

Pentru un plus de eleganta si culoare la nunta ta, inchiriaza cateva decoratiuni de nunta de efect, cum ar fi pahare colorate din sticla, fie pentru masa mirilor fie pentru mesele invitatilor tai. In ceea ce priveste culorile, alege pahare roz pastel, verzi pastel sau albastre cu sclipiri de pietre pretioase. Bineinteles, inchiriaza paharele colorate care se potrivesc cu restul decorului si aranjamentelor de la nunta ta insa afla ca acestea se pot folosi si ca suport pentru lumanari. Fie le poti pune in pahare sau pe fundul paharului chiar. E nevoie doar de putina imaginatie si e bine sa te sfatuiesti cu cei care au grija de evenimentul tau, cu floristii, cu cei care iti inchiriaza recuzita dar si cu cei care iti pun la dispozitie locatia.

Nu uita ca poti alege si pahare de sampanie pentru miri si nasi, sunt o multime de modele disponibile de inchiriat la organizatorii de evenimente, asta daca nu vrei sa investesti intr-un set pe termen lung. Opteaza insa pentru pahare de sticla, cu gravura si eventual cu o muchie aurie, mergi pe simplu si elegant.

4.Fetele de mese cu paiete aduc stralucire nuntii

Pentru o nunta romantica dar sclipitoare, nu iti fie teama sa alegi fete de masa cu paiete si traverse aurii sau rosegold, cu paiete. Fie poti decora masa de prezidiu ca sa iasa in evidenta fata de restul meselor din sala respectiva fie poti opta pentru traverse inguste care se pot aseza la fiecare masa de invitati, fie ea rotunda sau dreptunghiulara. Traversele cu paiete se pot inchiria deoarece nu se gasesc in magazine de cumparat, acestea se croiesc pe comanda si doar cativa organizatori au in recuzita lor astfel de traverse si fete de masa cu paiete.

5.Nu iti fie teama de accentele negre

Amplifica decorurile florale de pe mese cu ajutorul unor accente negre. O sugestie ar fi sa alegi lumanari negre, pe care sa le pui in niste suporturi in nuanta cuprului, fie metalice sau facute din ciment. Acestea merg minunat cu stilul industrial, daca esti moderna alege sa iesi din clasicul alb si mergi pe mana expertilor care te vor sfatui ce combiantii de culori si texturi sa alegi pentru stilul industrial.

6.Imbina modernul cu traditionalul

In scenariul in care esti genul de persoana care vrea sa impace pe toata lumea, mergi pe o combinatie de modern si traditional in ceea ce priveste aranjamentele de nunta pentru mese.

7.Sfesnicele de lumanari inalte pentru un plus de eleganta

Lumina calda a lumanarilor nu poate fin inlocuita cu nimic, doar imagineaza-ti cum ar fi sa intri in sala mare de evenimente si sa te invaluie o atmosfera calda, intima si romantica. Sunt mai multe tipuri de suporturi de lumanari, unele sunt din metal cu picior inalt, altele cu picior la baza mesei. Sunt sfesnice din lemn sau din sticla. Exista si suporti in forme geometrice in care intra lumanari pastila. Pot alege in functie de stilul de decor al evenimentului, daca ai un stil clasic romantic mergi pe sfesnicele inalte, daca ai un stil boem sau rustic mergi pe variante de lemn. Sfesnicele pot fi si din ciment cu tevi de cupru, acestea se preteaza la stilul industrial modern.

8.Integreaza fructele in cuburi de gheata

Fructierele din centrul meselor nu arata deloc bine, dar daca iti doresti fructe pe mesele tale poti sa le integrezi in cuburile de gheata care vor ajunge in bauturile invitatilor. Afinele, feliile de lamaie, feliile de portocala si frunzele de menta sunt excelente ca te joci cu gustul si aspectul banalelor cuburi de gheata.

9. Florile care sunt mereu la moda

Trandafirii sunt adorabili, indiferent de anotimp, si pot fi create aranjamente florale de nunta minunate, doar cu ajutorul lor si cu ceva verdeata de calitate. Un aranjament floral cu trandafiri poate include minirose, lisianthus, avalanche sau minunatul david austin dar si frunze eucalipt parfumat.

10. Integreaza cu atentie toate detaliile

Dintr-un decor de nunta nu este indicat sa lipseasca numerele de la mese, un panou sau sevalet de lemn cu lista de asezare la mese si unul de Welcome! pentru invitati. Intreaba expertii si cu siguranta te vor sfatui in alegerea celor mai potrivite accesorii si decoratiuni pentru nunta sau botezul vostru.

Solicita chiar acum oferta promotionala la [email protected]

Hai sa facem o rezervare pentru evenimentul vostru, afla mai multe despre proiectele noastre pe site rosegoldevents.ro!