ROSEGOLD EVENTS

Meniu servicii

Eu sunt Adina si abia astept sa ne cunoastem!

wedding planner rosegold events03

Cum arata un decor premium boho style la nunta intr-un hambar modern? Te ajutam cu montajul si cu toate elementele de logistica, tu nu te mai ingrijorezi cu nimic! 

Nunta boho mult visata pentru andreea &hans christian AUGUST 2023

PANOURI DE INTAMPINARE PENTRU INVITATI. WELCOME SI GUEST SEATING CHART DECORATE CU PAMPAS SI DECORATIUNI BOHO 

ZONA DE CUNUNIE IN AER LIBER. ARCADA MARE FOTOCORNER DECORAT CU PAMPAS SI ACCESORII BOHO

DECORUL MESELOR CU MIX DE VASE DE CERAMICA. GRUPAJE SI ASIMETRII. FLORI NATURALE STABILIZATE SI PAMPAS

Andreea este un spirit aventuros si liber, a calatorit pe toate cele 7 continente si ii place mult sa viziteze lumea intreaga. 

Pentru cununia lor civila si-a dorit o petrecere de tip ”a love celebration” si mai putin o nunta clasica traditionala. Aranjamentele florale in stil boho cu flori uscate si pampas. 

Au fost in jur de 6o de invitati dintre cei mai dragi si apreciati. 

Un eveniment intim, cu accent pe oameni, locatie, mancare buna si decor ca pe Pinterest, boho asa cum si-a dorit mult Andreea. 

Mi-a spus ca doreste aranjamente bogate la mese si eu am depasit numarul estimat ca sa pot crea un aspect armonios. Printre vasele de ceramica am inserat grupaje de vaze cu flori naturale uscate, vaze diferite pentru ritmicitate armonioasa. 

Aranjamentele florale boho au un mare avantaj: nu se arunca dupa eveniment, aranjamentele florale sunt luate acasa de catre invitati si pastrate ca elemente de decor pentru timp indelungat. 

Asa s-a intamplat si la nunta boho de la Narrative, invitatii s-au bucurat nespus de decorul boho realizat de Adina si la final au plecat acasa cu flori precum: lagurus, broom broom, pampas, flori de bumbac, diverse tipuri de cereale. 

Pentru zona de primire a invitatilor am pregatit panouri personalizate cu mesajele dorite de miri. 

Lucram in house grafica si facem productia pentru papetarie si panouri diverse. 

Zona de primire am decorat-o cu pampas natur si accesorii boho in tema cu restul evenimentului. 

Daca te intrebi care ar fi costurile pentru un astfel de decor, iti spunem ca ar trebui sa alogi in jur de 2000 de euro pentru pachetul prezentat in acest articol. 

Hai sa ne cunoastem si sa-ti facem o propunere personalizata pentru aranjamentele florale boho la hambarele din Bucuresti si Ilfov. 

wedding planner nunta bucuresti
Comments to: Aranjamente florale premium la Narrative

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *