Buchete de mireasa, cununie și cadouri

Boutique de evenimente full service | Early Booking - 15% pentru 2022 |

Solicita catalogul cu oferte |adina@rosegoldevents.ro

Buchete pentru cununie civila si mireasa | Bijuterii florale | Coronite |

Buchetul te reprezinta ca persoana si imi place sa te cunosc putin inainte sa-ti creez modelul. Te invit sa descoperi cateva modele pe care le putem ajusta in functie de florile preferate si culori.

Ce zici de aceste buchete pentru cununie civila cu flori naturale ? Hai sa le personalizam impreuna!

Accesorii florale . Adevarate bijuterii pentru femei curajoase

Buchetul de mireasa este piesa centrala si e bine sa te gandesti la mai multe aspecte atunci cand cauti modele de buchet de mireasa sau imagini pentru buchete de cununia civila.

Daca ai ales o tema de nunta eleganta atunci te poti indrepta catre buchete de mireasa cu bujori sau buchet cu trandafiri de gradina, mini rose sau David Austin.

Daca ai o tema de nunta cu tematica naturala, verde, buchete de mireasa deosebite sunt cele cu flori de camp, buchete cu frezii si panicum verde, dar mai ales buchete cu cale si buchete cu orhidee alba sau mov pentru un plus de eleganta si originalitate.

Tema de nunta exotica sau boho merge foarte bine cu un buchet de mireasa cu pampas si floarea protea. Buchetul de mireasa boho abunda in verdeata curgatoare, fire de iedera si asparagus, are forma lejera, nestudiata.

Primavara alege buchete de mireasa cu bujori, acestia sunt in sezon si vor arata superb in mainile oricarei mirese, indiferent de tematica nuntii.

Vara este sezonul hortensiilor, sunt flori frumoase de mare efect in buchete si orice alte aranjamente florale. Buchetele de mireasa cu hortensie se pot combina cu verdeata si cu alte floricele mai mici, au o forma rotunda si sunt potrivite buchetelor de nunta elegante.

Buchetul cu orhidee este foarte rezistent atunci cand este cald afara, orhideea este deosebit de eleganta si se pot face buchete de nunta mov, albe sau mix de culori cu orhidee de diverse specii.

Realizam buchete de mireasa deosebite, cu flori de calitate si detalii originale. Nu uita si de buchetele de nasa cu plante suculente combinate cu ranunculus si multe frunze verzi.

Buchetul de nasa se poate realiza si cu trandafiri de orice culoare in functie de preferinte, te sfatuim care sunt cele mai bune alegeri.