RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Candy bar tematic

Comandă candy barul tematic pentru botezul copilului tău și vei avea un eveniment memorabil!

candy bar tematic party CARS

candy bar cu tema safari

Tema safari este foarte indragita la petrecerile pentru copii si la un botez poate fi o alegere minunată și plină de viață. Iată cum ar putea arăta o astfel de tema JUNGLE/SAFARI 

 1. Paleta de culori: Culorile predominante pentru o temă safari includ verdele, maroul, galbenul și alte nuanțe naturale care evocă peisajele africane. Poți folosi, de asemenea, accente de portocaliu sau roșu pentru a adăuga un plus de căldură și vitalitate.
 2. Decorațiuni: Folosește la candy bar decorațiuni care să sugereze peisajele și animalele sălbatice ale Africii. Pot fi folosite printuri cu dungi de zebra sau tigru, imprimeuri cu palmieri sau frunze tropicale, precum și figuri de animale, cum ar fi lei, girafe, elefanți, tigri sau maimuțe, ca elemente decorative pe mese, pe perete sau ca accesorii de masă.
 3. Mese și scaune: Poți alege huse de masă în culori naturale, cum ar fi maroul sau verdele, și să le decorezi cu printuri cu motive safari sau cu accesorii în formă de animale. Pentru scaune, husele în aceeași tematică sau perne cu imprimeuri de animale ar putea fi o alegere potrivită.
 4. Candy bar: Creează un candy bar inspirat din habitatul sălbatic, cu dulciuri și gustări în formă de animale sau cu ambalaje tematice safari. Poți include, de asemenea, elemente decorative precum palmieri din ciocolată sau prăjituri decorate cu modele de animale sălbatice.
 5. Accesorii pentru invitați: Oferă invitaților accesorii tematice safari, cum ar fi pălării de explorator, ochelari de soare în formă de animale sau brățări cu imprimeuri safari, pentru a se integra perfect în atmosfera petrecerii.
 6. Activități și jocuri: Organizează activități și jocuri care să se potrivească temei safari, cum ar fi vânătoarea de comori, pictura pe figurine de animale sau jocuri de ghicit numele animalelor sălbatice.
Acestea sunt doar câteva idei pentru a-ți decora petrecerea de botez si candy barul cu tema safari. Poți să adaptezi și să personalizezi aceste sugestii în funcție de preferințele tale și de atmosfera pe care vrei să o creezi pentru evenimentul tău special.
candy bar tematic party CARS

Organizam petreceri pentru copii si avem experienta Există o varietate largă de teme pentru candy bar-uri care pot fi adaptate pentru un botez. Iată câteva idei:

 1. Tematica bebelușului: Poți crea un candy bar în jurul unei teme care se potrivește cu sexul sau numele bebelușului. De exemplu, pentru o fetiță, ai putea alege o temă de prințese sau fluturi, în timp ce pentru un băiețel ai putea opta pentru o temă de mașini sau stele.

 2. Tematica BOHO :

  Tema boho pentru un botez poate aduce o atmosferă relaxată, naturală și plină de farmec. Iată cum ar putea arăta o astfel de temă:

  1. Paleta de culori: Culorile predominante pentru o temă boho includ nuanțele pământii, cum ar fi maroul, bejul, cremul și verdele închis, împreună cu accente de culori vii, cum ar fi portocaliul, roșul și movul.

  2. Decorațiuni naturale: Folosește elemente naturale, cum ar fi lemnul, paiele, frunzele, flori proaspete și plante suculente pentru decorarea spațiului. Pot fi folosite aranjamente florale neconvenționale, precum buchetele din flori de câmp sau grămezi de piatră și lemne pentru a crea o atmosferă rustică și boemă.

  3. Texturi și materiale: Incorporarea texturilor bogate și a materialelor naturale este esențială într-o temă boho. Poți folosi țesături din bumbac, iută sau mătase, covoare țesute, macrameuri, perne cu franjuri și alte accesorii cu detalii boeme pentru a completa decorul.

 3. Tematica sezonieră: Dacă botezul are loc într-o anumită perioadă a anului, poți alege o temă sezonieră. De exemplu, pentru un botez de primăvară, poți opta pentru o temă florală sau cu iepurași, în timp ce pentru un botez de vară ai putea alege o temă marină sau tropicală.

 4. Tematica basmului: Poți alege să-ți inspiri candy bar-ul din basme populare sau povești pentru copii. De exemplu, poți crea un candy bar inspirat din „Alice în Țara Minunilor” sau din „Peter Pan”.

 5. Tematica culorilor: Dacă nu vrei să te limitezi la o temă specifică, poți opta pentru o temă bazată pe culori. Alege culorile preferate sau cele care se potrivesc cu tema generală a evenimentului și creează un candy bar plin de culoare și veselie.

Indiferent de tema aleasă, asigură-te că candy bar-ul este bine coordonat cu decorul general al evenimentului și că oferă o varietate de dulciuri și gustări care să satisfacă toate gusturile.

Comandă candy bar-ul tematic pentru botezul copilului tău și vei avea un eveniment memorabil!

+4 0722756189