RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Sfesnice si Suporturi de lumanari

Completează magia evenimentului tău cu sfesnice si suporturi de lumânări elegante

Alege acum cele mai potrivite pentru decorul tău!

Îți pot oferi sugestii personalizate pentru alegerea modelelor de suporturi de lumânări potrivite pentru mesele tale lungi sau rotunde.

Descoperă logistica noastră diversificată, cu multiple modele de suporturi de lumânări, perfecte pentru a fi combinate la mesele de nunta sau botez. Adaugă un plus de eleganță și stil evenimentului tău special!

Spre exemplu :

  1. Suporturi metalice aurii pentru lumanari lungi.
  2. Suporturi de lumanari forma geometirca cu sticla pentru lumanari pastila. 
  3. Sfesnice de ceramica pentru lumanari lungi.
  4. Suport terariu cu sticla pentru lumanari groase. 
  5. Suporturi albe elegante de lemn

Te rog să-mi spui mai întâi care este tema sau stilul general al evenimentului tău și preferințele tale în ceea ce privește designul și culorile. Apoi, împreună, vom găsi cele mai potrivite modele pentru a adăuga un farmec aparte mesei tale de nuntă sau botez.
🕯️ Adaugă Magie Evenimentului Tău! Închiriază Sfeșnice, Lumânări și Suporturi de Lumânări pentru Nuntă sau Botez 🎉 Transformă-ți locația într-un decor de poveste cu sfeșnice elegante și lumânări în stiluri variate. Oferim o gamă completă de sfeșnice și suporturi de lumânări, perfecte pentru a sublinia eleganța și atmosfera intimă a evenimentului tău special. 👰 Fie că planifici o nuntă romantică sau un botez plin de bucurie, serviciul nostru de închiriere te ajută să găsești cele mai potrivite elemente pentru decorul tău. 📞 Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a rezerva elementele de care ai nevoie pentru un eveniment memorabil!

+4 0722756189