Povestea

Aceasta poveste ar trebui sa fie despre mine, m-am hotarat insa sa nu fie despre mine. Este o pagina menita sa ma conecteze cu tine, draga vizitatoare in cautare de inspiratie si suport.

Probabil te simti coplesita de multele actiuni organizatorice pentru evenimentul tau. Iti doresti un décor care sa fie demn de povestile mirifice vazute pe Pinterest?

Ai ajuns la cine trebuie! In primul rand, eu iti ofer informatie valoroasa de care ai nevoie.

Te ascult cu atentie si iti propun cu drag solutii, fac research pe tema, vin cu inspiratie si idei personalizate astfel incat totul sa se potriveasca cu ceea ce esti tu, cu valorile si cu pasiunile tale!  Vin in ajutor cu orice este necesar pentru decorarea, stilizarea si coordonarea Povestii tale, fie ca este nunta, botez, o masa festiva business sau alte momente speciale: surprize, baby showers, petreceri diverse.

Iti promit ceva: aleg informatia cu grija, selectez detaliile care fac diferenta si care te reprezinta pe tine dar, deopotriva si pe mine. Eu gandesc si decorez in stilul meu personal care ma caracterizeaza, in primul rand sunt eu multumita de teme, propuneri si solutii iar apoi ma intereseaza detalii legate de trendurile actuale ( care vin si pleaca ). Asta pentru ca eu am in comun cu tine pasiunea pentru frumos, dedicare, muncesc cu drag si am si eu o familie care ma sustine si vreau ca actiunile mele sa ii faca mandri de mine.

Ei bine, probabil ai ajuns aici si te intrebi cum iti pot eu rezolva problema, de ce m-ai alege pe mine ca partener. Stiu ca iti doresti un eveniment reusit, ca-n povesti. Eu selectez si organziez informatie, aleg decoratiunile potrivite, coordonez si implementez.

Esti o viitoare mireasa ? Este perfect normal sa fii confuza si sa nu stii ce ai de facut. Probabil nu ai idee despre tematica pe care o doresti, sau care este stilul cel mai potrivit pentru cuplul vostru si ce se preteaza locatiei. Ce inseamna décor si styling la eveniment? Ce flori iti plac? Cum sa faci aranjamentele florale, inalte sau la baza mesei? Flori multe si parfumate sau mai multa verdeata si mai putine flori? Papetaria in ton cu tema?

Eu stiu ce inseamna toate acestea.

In primul rand vreau sa fii deschisa la sugestii si idei neconventionale, ne intalnim la o cafea, povestim despre pasiuni, hobby-uri, dorinte si de ce nu, fixatii pe un anume detaliu la care te-ai gandit mereu pentru nunta ta. Dupa ce mi-am notat toate informatiile in detaliu, imi fac temele, sesiuni de research, conturez si iti prezint un un story board . Adica, o poveste cu rezumat al capitolelor si un colaj cu principalele aspecte care se vor lua in seama pentru implementarea temei si a designului ales: Textura, culoare, imagini de inspiratie, lifestyle, accesorii, culori complementare, flori etc.

Tu ai nevoi de un partener serios, specialist, care sa te inteleaga si sa implementeze memorabil si unic Povestea Voastra.

Vrei sa afli mai multe? Hai sa ne cunoastem si sa decoram Povestea Ta.

Adina

Event Stylist

Rezerva acum data evenimentului vostru!