RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

NUNTA LA DAIMON BOHO

nunta la daimon boho
Teracota la nunta si detalii sofisticate Eleganță în Nuanțe de Teracotă și Aranjamente

Carmen și-a dorit o nuntă de neuitat, iar restaurantul Daimon Boho a fost alegerea perfectă pentru a-și realiza visul. Încă de la început, Carmen a decis să folosească teracota ca nuanță principală, aducând o notă de căldură și eleganță decorului.

Textilele decorative din bumbac de culoarea teracotei au acoperit mesele, creând o atmosferă sofisticată și primitoare. Acestea au fost complementate de aranjamente florale tip ikebana, care îmbinau armonios flori uscate și flori naturale. Aceste aranjamente au adăugat un strop de rafinament și natură în decor, reflectând perfect estetica boho chic dorită de Carmen.

Lumânările albe, amplasate strategic pe mese și în jurul locației, au creat o ambianță romantică și intimă. Panourile boho, decorate cu desene artistice și accente naturale, au oferit un cadru ideal pentru fotografii memorabile și au completat armonios tema evenimentului.

Invitații au fost încântați de atmosfera unică și de atenția la detalii, fiecare moment petrecut la nunta lui Carmen fiind o experiență de neuitat. Nunta la Daimon Boho a fost un adevărat succes, îmbinând eleganța teracotei cu frumusețea naturală a aranjamentelor ikebana, creând astfel un decor de vis.

Piesa de rezistență a fost fotocornerul boho, unde invitații au făcut fotografii memorabile. Atmosfera a fost una de basm

Descoperă decoratiuni de evenimente cu bun gust și rafinament! Solicită catalogul nostru pentru a explora opțiunile noastre sau contactează-ne rapid prin telefon sau pe WhatsApp pentru a discuta detaliile și pentru a face rezervarea pentru evenimentul tău special!

+4 0722756189