RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Apelează la serviciile noastre de decor floral pentru nunta sau botezul tău și transformă-ți visul în realitate. Contactează-ne acum pentru a începe călătoria către evenimentul perfect!

MINI GHID DE NUNTA ANTI STRES

Știu că uneori te gândești ca nu vei putea avea nunta perfecta la care ai visat de mica.

Am trecut și eu prin asta, la botezul micutului. Mereu primesc semnale de teama de la cuplurile de miri pe care îi sperie acest gândul ca nunta nu se va ridica la nivelul asteptarilor familiei si invitatilor.

Ce obiecte decorative sunt necesare la nunta? Florile sunt prea scumpe. Sala aleasa nu este primitoare si arata deprimant fara décor. Ce aranjamente sunt potrivite la local si care sunt florile mai accesibile la pret?

Sunt aici să îți spun că lucurile pot sta diferit daca apelezi la un florist cu experienta.

Iată 3 SFATURI de organizare a nuntii care funcționează întotdeauna și îți pot ridica stresul nuntii :

1. Începe cu 3 OBIECTE DECORATIVE absolut necesare

a) Aranjamentele florale la mese In functie de tipul meselor alegem impreuna aranjamente centrale sau pe lungimea mesei. Eu am modele de structuri lucrate care sa asigure efecte uimitoare cu bugete economice. Imi place minimalismul nu opulenta. Cu ajutorul tehnicilor si al CREATIVITATII am pregatit noi design-uri florale din care sa-ti alegi preferatul.

b) Buchetul miresei.

Buchetul te reprezinta si poate fi personalizat dupa statura ta cu forme naturale libere sau clasice. Flori de sezon sau exotice. Culorile preferate bineinteles.

c) Fotocorner

c) Fotocornerul iti va asigura amintiri si cadre distractive cu oamenii la care tii si care vor participa la eveniment. Fotocornerul il personalizam astfel incat sa se potriveasca cu stilul salii, al imprejurimilor si al evenimentului per total. Poate fi unul bombastic sau unul minimalist, in functie de preferinte si buget.

2. Continuă cu ACCESORIILE de nunta

Suporturi de lumanari; servete asortate cu tema; fete de masa cu material de calitate, aspect modern; decorul farfuriei suport cu o crenguta de eucalipt sau cu o floricica nemuritoare; numerele de masa pot fi elegante din plexiglas si cerneala UV sau rustice cu placute de plemn numerotate.

Papetaria de eveniment include invitatii, place cards 2 in 1, meniuri individuale, asezarea la mese.

3 La final un WELCOME board personalizat va intampina invitatii in mod festiv si amuzant

Nu uita de buchetul nasei, de lumanarile de cununie si de accesoriile florale pentru domnisoare sau pentru cavaleri.

Asezarea invitatilor la mese se organizeaza pe un GUEST LIST personalizat si decorat in ton cu tema nuntii.

Ti-a fost util acest mini ghid de nunta?

 

+4 0722756189