Aranjamente florale speciale pentru evenimente si Cadouri florale | 0722756189

Bine te-am gasit!

Eu sunt Adina, designer florist si creator de concepte contemporane personalizate. Planific evenimente cu detalii autentice si originale, decorez cu propria mea recuzita de accesorii si obiecte lucrate si culese cu mare atentie. Te invit sa ne cunoastem si sa alegem impreuna cele mai bune solutii si decor magic pentru ziua voastra speciala!

Home& Deco dried flowers Hoop 80 cm D

Cod 00084
210.00LEI
În stoc
1
Detalii produs

Unde sa o pui te intrebi? In dormitor pe zona focus din spatele patului sau in living dacă ai un perete mare liber și vrei sa-l pui in valoare.

🌺Ajunge la 80 cm diametru și nu-și va schimba aspectul deoarece florile sunt #driedflowers, din acelea de care îți povesteam ca sunt naturale dar conservate sa rămână frumoase mult timp.

Coronita este lucrata cu multe flori si plante nemuritoare intr-o armonie cromatica si este foarte bogata. Te va bucura mult timp de acum incolo si este un CADOU GROZAV!

💄Îți pot face și tie una personalizata, culorile sunt la alegerea ta.

Livrare GRATIS in Bucuresti si Ilfov

Știi cum ma găsești > ☎️0722756189
💻adina@rosegoldevents.ro
🛒rosegoldevents.ro
Salvează acest produs pentru mai târziu
Dupa plasarea comenzii vei fi contactat pentru confirmarea detaliilor si personalizarea cadourilor. Dupa stabilirea specificatiilor, adresa de livrare si data de livrare vei achita un avans cuprins intre 50 – 100 % prin transfer bacar. Comanda minima este de 150 lei. Comenzile de peste 500 lei beneficiaza de livrare gratuita in Bucuresti si montaj acolo unde are loc evenimentul. 
Suna-ma pentru o discutie rapida si oferte personalizate 0722756189
sau email instant la adina@rosegoldevents.ro