Aranjamente florale speciale pentru evenimente si Cadouri florale | 0722756189

Bine te-am gasit!

Eu sunt Adina, designer florist si creator de concepte contemporane personalizate. Planific evenimente cu detalii autentice si originale, decorez cu propria mea recuzita de accesorii si obiecte lucrate si culese cu mare atentie. Te invit sa ne cunoastem si sa alegem impreuna cele mai bune solutii si decor magic pentru ziua voastra speciala!

Cadouri impresionante pentru cei dragi

Comanda un cadou sau trimite-mi o solicitare de oferta pentru nunta și botez>>

Adina@rosegoldevents.ro

Lumanari de Botez si Cununie decorate cu flori naturale

Modele de lumanari pentru botez sau pentru cununii, sunt decorate modern cu flori minunate si foarte usoare de purtat la biserica. Culorile sunt optionale.

Buchete cu flori naturale

Buchete realizate pe comanda si personalizate exact asa cum iti doresti. Buchete de cununie. Buchete de oferit cadou si Buchete de mireasa

Aranjamente de masa pentru evenimente si CADOURI

Bijuterii botanice | Accesorii cu flori | Cadouri | Coronite

Dupa plasarea comenzii vei fi contactat pentru confirmarea detaliilor si personalizarea cadourilor. Dupa stabilirea specificatiilor, adresa de livrare si data de livrare vei achita un avans cuprins intre 50 – 100 % prin transfer bacar. Comanda minima este de 150 lei. Comenzile de peste 500 lei beneficiaza de livrare gratuita in Bucuresti si montaj acolo unde are loc evenimentul. 
Suna-ma pentru o discutie rapida si oferte personalizate 0722756189
sau email instant la adina@rosegoldevents.ro