Decor si styling evenimente

Decor floral pentru nunti si botezuri| Accesorii si decoratiuni moderne | Design de evenimente

Scrie-mi instant pe email! 

adina@rosegoldevents.ro

0722756189

Aranjamente de flori, decor, accesorii din organizare. Impreuna dam viata unor Povesti Magice.  Orice este posibil, chiar si povestile mirifice de pe Pinterest devin realitate, si la noi se poate!

Aranjamente si Decor pentru evenimente

Pasiunea pentru design si creativitatea se imbina armonios pentru decorarea oricarui spatiu. Fie ca e o sala de nunta, o pajiste in aer liber, un cort la marginea unui lac sau un hambar, ca tot e la moda :), voi decora cu gust, intr-un mod specific fiecaruia.

Pentru alegerea decorului ne sfatuim, povestim despre pasiuni si hobby-uri, eu te ascult cu atentie si notez fiecare detaliu care ar putea face diferenta. Cercetez si conturez un concept de decor cu aranjamente, flori, buchete, decoratiuni deosebite, toate ca dintr-o Poveste.  Imi doresc ca intregul decor al evenimentului sa te reprezinte si sa fie unicat, asa cum esti si tu!

Nunta este poate unul dintre cele mai importante, speciale evenimente din viata ta si atunci eu preiau greul pentru ca tu sa te poti simti minunat si sa-ti aduci aminte cu bucurie de ziua aceasta, o Poveste magica!

Concept, decor si implementare pentru nunti, petreceri de botez, aniversari sau mese festive.

Hai sa ne cunoastem si sa povestim!

Buchet flori nunta

Rezerva acum data evenimentului vostru!

Scrie-mi instant pe email! 

adina@rosegoldevents.ro