Aranjamente florale speciale pentru evenimente si Cadouri florale | 0722756189

Bine te-am gasit!

Eu sunt Adina, designer florist si creator de concepte contemporane personalizate. Planific evenimente cu detalii autentice si originale, decorez cu propria mea recuzita de accesorii si obiecte lucrate si culese cu mare atentie. Te invit sa ne cunoastem si sa alegem impreuna cele mai bune solutii si decor magic pentru ziua voastra speciala!

Coronita de oferit cadou, decoreaza peretele din orice incapere sau la birou. Are diametru inel metalic de 60 cm si diametru total 100 cm

Cod 00002
250.00LEI
În stoc
1
Detalii produs

Coronita realizata cu frunze de palmier de diverse sortimente, nuante de galben si bej cu accente aurii si frunze de ruscus. Coronita va ramane foarte mlt tmp in aceasta forma deoarece toate elemntele sunt stabilizate.

Salvează acest produs pentru mai târziu

Dupa plasarea comenzii vei fi contactat pentru confirmarea detaliilor si personalizarea cadourilor. Dupa stabilirea specificatiilor, adresa de livrare si data de livrare vei achita un avans cuprins intre 50 – 100 % prin transfer bacar. Comanda minima este de 150 lei. Comenzile de peste 500 lei beneficiaza de livrare gratuita in Bucuresti si montaj acolo unde are loc evenimentul. 

Suna-ma pentru o discutie rapida si oferte personalizate 0722756189

sau email instant la adina@rosegoldevents.ro