RoseGold Events

Salutare! Eu sunt Adina. Îți dorești o nuntă perfectă, fără stres?
Cu siguranță, este posibil!

Buchete cu flori violet pentru mireasa sau nasa

Dacă iubesti culorile vii, buchetul tău de mireasă poate fi o explozie de nuanțe vibrante! Nu te limita la non-culori și alege un buchet care să reflecte personalitatea ta și pasiunea pentru culori bogate și expresive.
Contactează-ne pentru a crea un buchet personalizat care să se potrivească perfect cu visul tău de nuntă!

Buchete de mireasa cu orhidee Vanda

Vanda este o orhidee speciala prin nuanta ei violet inchis, se poate realiza un buchet cu Vanda, frunze de eucalipt, asparagus sau cu panicum verde pentru un efect diafan, in miscare. Frunzele se pot aseza in forma naturala, libera, bcuhetul nu va avea un aspect compact ci unul usor curgator dat de lungimea tijelor de orhidee vanda.  Buchetul mov va atrage atentia asupra miresei si in poze se va observa minunat pe fondul alb al rochiei de mireasa.

Buchete de mireasa cu anemone

Anemonele au aspect similar cu macii insa nu sunt din aceeasi specie. Sunt la fel de firave in schimb, cu tijele foarte greu de manevrat si asezat intr-un buchet de cununie civila sau de mireasa. Anemonele pot sta singure intr-un buchet sau se pot combina cu alte flori de nunate similare din aceeasi arie de tonuri.  Buchet de anemone cu hortensii, buchet de anemone cu veronica sau buchet de anemone cu lisianthus mov, cu lalele sau cu garoafe speciale, vopsite mov.

In buchetul cu anemone mov merg si fire de verdeata panicum pentru a sparge putin nuantele si pentru efectul de volum natural, fluid. Daca prefer si mai multa verdeata putem alege si garoafa verde trick sau garoafe verzi ca marul.

De asemenea, combinatia de orhidee si steelgrass oferta buchetului un aspect de cascada daca iti place aceasta varianta nonconformist, pe stil curgator.

Finalizati buchetele cu panglici sau bentite colorate si nu uitati sa le prindeti cu ace cu capete din perlute sau margele.

Buchete de mireasa cu lalele si frezii

Buchete de primavara se pot realiza cu flori de sezon, combinatii de lalele roz, mov si frezii lila. Buchetul cu frezii emana prospetime, parfum discret si este elegant.

Iata o combinatie ideala pentru un buchet cu lalele si frezii, fie pentru cununie fie pentru mireasa: multe fire de frezii mov, lalele olandeze mov, fire de wax flower roz si cateva lalele ciclam.

Lalelele si freziile se combina minunat! Degradeul coloristic este magic, iar prospetimea si parfumul lor atrag deopotriva, incantand simturile.

Florile pot fi prinse in buchet fir cu fir, la aceeasi lungime pentru un efect compact, sau pot fi asezate lejer, usor „dezordonat’’, pentru un aspect cat mai natural si relaxat.

Buchete de mireasa cu cale negre si lisianthus mov

Calele sunt desoebit de elegante, buchetul cu cale este elegant si minimalist. Calele negre se pot completa cu lisianthus mov sau cu cativa trandafiri roz pastel.

Tulpinile pot fi prinse foarte frumos cu bentite de material fin sau chiar cu sireturi colorate, simple, cu strasuri sau perle.

Buchetele de mireasa se pot realiza in mai multe combinatii de flori si tonuri, este important sa existe un echilibru si nuante in degrade pornind de la aceeasi culoare, asta ca sa nu incarce vizual foarte tare nuanta de mov care este foarte puternica la flori.

Buchetele de mireasa si temele de nunta

Daca ti-ai ales o tema de nunta rustica, atunci ai putea sa iei in calcul un buchet de flori cu lavanda in combinatie cu alte flori de camp, campanula sau cu alium. Buchetul poate cuprinde si floricele de wax roz sau albe, flori de iris sau limonium. Buchetul de mireasa pe stil rustic se leaga cu o panglica de nuante violet sau roz sau cu panza de iuta.

Buchetul de mireasa poate avea culoarea mov si daca iti doresti un stil elegant si daca esti o fire mai relaxata si iti doresti un eveniment nepretentios. Nu exisa limitary in acest sens, conteaza sa alegi florile potrivite stilului droit, discuta cu floristul tau care te va sfatui in acest sens, in functie de sezon, de culori si preferinte.

Buchetele de vara au ca preferate hortensiile deoarece sunt in sezon, dau un aspect voluminos aranjamentului, au inflorescenta foarte mare si cu cateva fire de hortensie nuanta violet ai un buchet de mireasa de mare efect.

Buchetele de mireasa mov sunt extrem de atractive si de vioaie, sunt potrivite oricarui tip de local pentru evenimente.buchet mireasa flori mov

+4 0722756189